fbpx

Asiatiska smaker
för hela familjen

Lätt att laga.
Enkelt att njuta.

Beijing8 erbjuder ett spännande och varierat asiatiskt måltidskoncept som funkar lika bra till brunch, lunch eller middag. Beroende på tillagningssätt och tillbehör finns det nästan lika många sätt att äta dumplings som det finns människor i Kina. Oavsett vilket sätt du väljer lovar vi dock att det är lika enkelt och kul som det är gott och uppskattat av både vuxna och barn.

Beijing8 tillhandahåller allt som behövs för en lyckad familjemåltid. Från färdiga dumplings med kött, fisk eller grönsaker till välsmakande såser, alkoholfri öl och äkta kinesiskt iste. Produkterna finns att köpa i välsorterade livsmedelsbutiker.

Du kan också beställa online, klicka här för att gå vidare till Mathem.se

Beijing8 Dumplings

Dumplings, eller jiaozi som de heter på hemspråket, är en klassisk kinesisk maträtt bestående av fyllda degknyten som ångas eller steks och sen doppas i soja eller smakrik sås. Avnjut dem i sin enkelhet eller tillsammans med jasminris och andra goda tillbehör som exempelvis edamamebönor och ångad broccoli.

Beijing8_tv4_koket_box_dumplings_chicken_peanut_10pcs

Beijing8 Dumplings

Kyckling & Jordnöt, 10 st

Kinesiska degknyten av vetedeg med fyllning av färs på kyckling, jordnötter och grönsaker. Tillagas genom ångkokning eller stekning i panna.

Beijing8_tv4_koket_box_dumplings_vegetables_10pcs

Beijing8 Dumplings

Vegetariska, 10 st

Kinesiska degknyten av vetedeg med fyllning av sojafärs och grönsaker. Tillagas genom ångkokning eller stekning i panna.

Beijing8_tv4_koket_box_dumplings_duck_ginger_10pcs

Beijing8 Dumplings

Anka & Ingefära, 10 st

Kinesiska degknyten av vetedeg med fyllning på anka och grönsaker samt tydlig smak av ingefära. Tillagas genom ångkokning eller stekning i panna.

Beijing8_tv4_koket_box_dumplings_beef_chili_cilantro_10pcs

Beijing8 Dumplings

Biff Chili & Koriander, 10 st

Kinesiska degknyten av vetedeg med fyllning av färs av nöt och grönsaker samt tydlig smak av koriander. Tillagas genom ångkokning eller stekning i panna.

Beijing8 Såser


Inget förhöjer din dumplingsmåltid som en riktigt god dippsås. Våra såser är härligt klibbiga i konsistensen och smaksatta för att matcha och lyfta de goda asiatiska smakerna till en ännu högre nivå. De passar även utmärkt till andra asiatiska rätter.

Beijing8__Dumpling_Dippsås_Plommon_Ingefära

Beijing8 Dippsås

Plommon & Ingefära


Välsmakande sås med smak av sött plommon och ett härligt sting från ingefära. Lätt trögflytande i konsistensen passar den utmärkt som dippsås till exempelvis dumplings och andra asiatiska maträtter.

Beijing8_Dumpling_Dippsås_Chili_Koriander

Beijing8 Dippsås

Chili & Koriander


Läcker, något sötstark, sås med tydlig smak av koriander. Lätt trögflytande i konsistensen passar den perfekt som dippsås till exempelvis dumplings och andra asiatiska rätter.

Beijing8 Drycker


Vad dricker man egentligen till en dumplingsmåltid? Ett hett tips är vår nya alkoholfria öl eller våra lättsötade ekologiska istéer gjorda på teblad från Kina. Perfekta törstsläckare med uppfriskande smak!

Beijing8_Organic_Green_Iced_Tea_Elderflower_Ginger

Beijing8 Iste

Fläder & Ingefära


Ekologiskt iste bryggt av kinesiska teblad och smaksatt med fläder och ingefära. Sparsamt sötat. En perfekt törstsläckare till våra dumplings!

Beijing8_Organic_Green_Iced_Tea_Apple_Ginger

Beijing8 Iste

Äpple & Ingefära

Ekologiskt iste bryggt av kinesiska teblad och smaksatt med äpple och ingefära. Sparsamt sötat. En perfekt törstsläckare till våra dumplings!

Beijing8 Non Alcoholic Pale Ale Beer of the Monkey

Beijing8 Alkoholfri öl

Beer of the Monkey

Alkoholfri Pale Ale med frisk smak av citrus. Bryggd på Pale Ale-malt, en liten del vetemalt och amerikansk humle av sorterna Citra och Mosaik. Passar utmärkt till en dumplingmiddag men även grillad lax, BBQ och getost. Serveras bäst kall mellan 6-8°C.